7 نوع پنیر پیتزا که باید بشناسید

خوب شاید شما هم مثل من هوس کردید پیتزا بخورید و ترجیح می‌دهید به جای اینکه از نزدیک‌ترین فست فود محل خرید کنید، خودتان دست به کار شوید و یک غذای خوشمزه آماده کنید. یکی از مهمترین ارکان تهیه پیتزا، پنیر آن است که در خوشمزه کردن آن نقش بسیار مهمی دارد. 

پارمزان 

پنیر سفید و کهن ایتالیاست که از شیر گاو تهیه شده است پارمزان به دو نوع کهن و جوان وجود دارد پارمزان کهن طعمی بسیار عالی دارد و بهای بیشتری نسبت به پارمزان جوان دارد

موارد استفاده :

سس ها ، سوپ ها ، پاستاها و خوراک های با برنج و غذاهای داخل فر

 



چدار 

پنیری انگلیسی که تکه تکه های بریده شیر را روی هم قرار می دهند و به همین دلیل به این اسم مشهور شده است چدار دارای چربی حدودا ۴۸ % در ماده خشک است و گونه ای از ان به سبب استفاده از رنگ پرتقال نارنجی است و بهای گرانتری نسبت به چدار مهمولی دارد

 



گودا 

پنیر معروف هلندی است که وطن اصلی ان شهر کوچکی است به همین نام در ابتدا از شیر خام تهیه شده است اما از اوایل قرن بیستم با شیر پاستوریزه تهیه می شود گدا دارای ۴۸ % چربی در ماده خشک است

موارد استفاده :

به سبب ذوب شدن سریع برای غذاهای که داخل فر پخته می شوند مناسب است

 



موتزارلا 

پنیری ایتالیایست که در ایران به اشتباه به ان مازارلا یا موزارلا گفته می شود به سبب تولید فراوان و عم دستیابی به شیر گاو میش از شیر گاو ساخته می شود ایتالیا یی ها از دیر باز برای پخت پیتزا از ان استفاده می کردند

موارد استفاده :

چون سریع ذوب نمی شود در تهیه انواع سالاد و خوراک ها و ساندویچ های سرد استفاده می شود ترکیب این پنیر با گوجه فرنگی ، ریحان تازه و روغن زیتون از بهترین خوراکی های روزهای گرم است

 



بوترکیزه 

پنیر چرب المانیست که انواع ۴۰ ، ۵۰ و ۶۰ % چرب ان تولید می شود

موارد استفاده :

به علت چربی زیاد وطعم خوب ان برای غذاهای داخل فر و رنده شده ان برای سالاد های سرد و به صورت ورقه ای برای صبحانه مناسب است

 



فتا 

پنیری است که سالها در ایران تولید می شود اصل ان با شیر گوسفند در بلغارستان و یونان تهیه می شود

موارد استفاده :

ویژه سالاد و غذاهای سرد و صبحانه است.

 


توفو 

توفو پنیری است که از شیر سویا به دست میاد و اصلا کلسترول نداره و چربی خوبی داره معمولا در رژیمها میگن که از توفو استفاده کنین چون خواص خیلی زیادی داره

و میشه برای صبحانه و برای سالاد ها ازش استفاده کرد


چگونه یک قهوه فوری مناسب و خوشمزه انتخاب کنیم؟

چندین دلیل دیگر برای نامگذاری قهوه آورده شده که یکی از مشهورترین‌های آن این است که این واژه از یک زبان اتیوپیایی یا یک زبان آفریقایی دیگر گرفته شده باشد و در اصل نام منطقه‌ای به نام کفا در جنوب غربی اتیوپی بوده‌است. گمان می‌رود که گیاه قهوه در ابتدا آن جا یافت شده، در ضمن مردم آن منطقه به این گیاه بون می‌گویند. ابوعلی سینا، حدود هزار سال قبل در کتاب خود شرح جامعی در مورد قهوه آورده که البته ایرانیان در آن عصر بر آن نام بونو نهاده بودند و بوعلی نیز همین واژه را به کار بسته‌است. این واژه‌ای است که هنوز در اتیوپی آن را به کار می‌برند. بوعلی سینا قهوه را به منظور تحریک بیماران افسرده، مورد استفاده قرار داده‌است.  قهوه فوری یک نوشیدنی به دست آمده از دانه‌های قهوه به عمل آمده و فرآوری شده‌است. قهوه فوری را با روش‌های مختلفی تولید می‌کنند. در برخی مناطق ایران، قهوه فوری را با نام نسکافه می‌شناسند. از مزایای قهوه‌های فوری می‌توان به سرعت آماده‌سازی، وزن و حجم کم جهت حمل و نقل در مقایسه با دانه قهوه و عمر مفید طولانی اشاره کرد. برندهای مختلفی به تولید قهوه فوری می‌پردازند اما ما  قصد داریم بهترین مارک قهوه فوری را به شما معرفی کنیم.


قهوه فوری علی کافه
یکی از برندهای مشهور تولید کننده قهوه فوری، علی کافه است. محصولات متنوعی توسط این برند تولید و به بازار عرضه شده است که از آن میان می‌توان به علی کافه بلک، سیلور، گلد و … اشاره کرد. نکته جالب توجه در خصوص برند علی کافه این است که محصولات بدون قند و رژیمی نیز برای مصرف‌کنندگان خود تولید می‌کند.

قهوه فوری نسکافه
نسکافه، اولین قهوه‌فوری جهان است که در 180 کشور دنیا به‌فروش می‌رسد. این محصول با عطر و طعم بی‌نظیر خود جای خود را در دل مردم جهان به‌خوبی باز کرده است. در بیشترین نقاط جهان افراد انواع قهوه به خصوص قهوه فوری را با نام نسکافه می‌شناسند. و این برند سوئیسی را در جایگاه ممتاز تولید قهوه قرار داده است.

قهوه فوری کلاسنو
کلاسنو نوشیدنی خوش عطر و شگفت آوریست که هیچ چیز کم ندارد، قابل مقایسه با دیگرنوشیدنی ها نبوده و نمی‌توان آن را از دست داد. قهوه خورهای حرفه ای می‌دانند که هر فنجان قهوه به کیفیت قهوه روزی پر از خوشمزگی را برای آن‌ها رقم خواهد زد. این برند محصول کشور مالزی است.

قهوه فوری جیکوبز
یوهان جیکوبز در سال ۱۸۹۵ کار خود را با افتتاح یک کافی شاپ ویژه در برمن آغاز کرد. و بعد از گذشت سال‌ها امروزه یکی از قدرتمند‌ترین تولید کنندگان قهوه، انواع قهوه فوری، کپسول و … در آلمان تبدیل شده است. که محصولات آن به کشورهای مختلف از جمله ایران صادر می‌شود.

قهوه فوری دیویدف
دیویدف یکی از معروف‌ترین قهوه‌های فوری دنیا را تولید می‌کند. این قهوه کیفیت بالا و طعمی موزون دارد. قهوه‌ فوری دیویدف از مرغوب‌ترین دانه‌های قهوه‌ی عربیکا تهیه شده‌است. این قهوه دارای رایحه و طعمی قوی و به‌یاد ماندنی‌است که هم در بسته بندی و هم در طعم از جمله بهترین هاست. طعم خاص این قهوه اعلا از چند لایه تشکیل شده است. در لایه رویی تلخی غلیظ و ترشی ملایم آن پرزهای چشایی شما را سرحال خواهند‌ آورد.


راهنمای خرید یک کتری برقی مناسب چیست؟

درست کردن آب جوش، یکی از ساده‌ترین کارهای خانه است. کافیست یک قابلمه یا کتری را پر از آب کنید و آن را روی گاز قرار بدهید، و چند دقیقه صبر کنید تا به جوش بیاید. اگر فکر می‌کنید که برای آسان‌تر کردن و سرعت بخشیدن به این فرآیند به وسیله خاصی نیاز ندارید، احتمالا اهل زیاد نوشیدن چای و قهوه نیستید! افرادی که عاشق چای و قهوه هستند، معمولا استفاده از کتری برقی را ترجیح می‌دهند؛ چون هم سریع‌تر آب را بجوش می‌آورد، هم استفاده کردن از آن راحت‌تر است. در مقاله امروز قصد داریم شما را با نحوه انتخاب و خرید و یک کتری برقی مناسب آشنا کنیم.

مزایای استفاده از کتری برقی

استفاده از کتری برقی برای درست کردن آب جوش، مزایای زیادی دارد. به همین دلیل بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند که برای خرید یک کتری برقی خوب هزینه کنند، و در عوض راحت‌تر باشند. به عنوان مثال:

سرعت جوش آمدن آب

کتری های برقی نسبت به اجاق گاز یا مایکروویو، آب را بسیار سریع‌تر به جوش می‌آورد. این مسئله، بزرگترین مزیت کتری‌های برقی است که باعث می‌شود طرفداران زیادی داشته باشد. به همین دلیل اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که هر روز صبح برای رفتن به محل کار عجله دارید، بهتر است که برای درست کردن قهوه یا چای صبحگاهی خود از یک کتری برقی استفاده کنید.

کاربرد آسان و ساده 

کافیست به مقدار کافی آب داخل کتری بریزید و دکمه روشن شدن آن را بزنید تا آب را به جوش بیاورد. طرز کار با کتری برقی‌هایی که پیشرفته‌تر هستند و تنظیمات دمایی بیشتری دارند هم به همین اندازه ساده است و یاد گرفتن آن اصلا کار سختی نیست.

صرفه جویی در مصرف انرژی

کتری برقی نسبت به مایکروویو یا کتری سنتی روی اجاق گاز، از انرژی کمتری برای جوشاندن آب استفاده می‌کند که نکته مهمی است.

درجه حرارت دقیق کتری برقی

درجه حرارت آب برای بسیاری از افرادچندان مهم نیست. اما افرادی که عاشق چای هستند و روی عطر و طعم آن نیز بسیار حساس‌اند، معمولا به درجه حرارت آب توجه می‌کنند؛ چون دمای مناسب در هنگام دم کردن بعضی از انواع چای، می‌تواند تفاوت زیادی در طعم و مزه آن ایجاد کند. زمانی که کتری برقی شما تنظیمات دمایی مختلفی داشته باشد، می‌توانید به راحتی به عطر و طعم دلخواه چای خود برسید.

به طور کلی، شما برای درست کردن آب جوش به یک کتری برقی “نیاز” ندارید. اما درست کردن چای و قهوه با استفاده از کتری برقی، می‌تواند کار شما را راحت‌تر کند.

انتخاب و خرید یک کتری برقی مناسب

اگر تصمیم گرفتید که برای خانه یا محل کار خود یک کتری تهیه کنید، بهتر است چند نکته مهم را در هنگام انتخاب و خرید آن در نظر بگیرید.

سرعت به جوش آوردن آب

از نظر کسانی که عاشق کتری برقی هستند، سرعت به جوش آوردن آب در آن مهم‌ترین فاکتور است. اگر یکی از دلایلی که قصد دارید به خاطر آن کتری برقی بخرید، این است که بتوانید سریع‌تر چای و قهوه درست کنید، باید به دنبال محصولی بگردید که سرعت جوش آمدن آب در آن بالاتر از بقیه باشد.

بعضی از مدل‌های کتری برقی، در مدت 4 الی 5 دقیقه آب را به جوش می‌آوردند، در حالی که بعضی دیگر، تنها ظرف مدت 90 ثانیه این کار را انجام می‌دهند. حتما قبل از انتخاب و خرید یک کتری برقی، توضیحات شرکت تولید کننده آن را بخوانید و ببینید که آیا خصوصیات آن برای هدف شما مناسب است یا خیر. علاوه بر این، حتما به صورت آنلاین نیز کمی تحقیق کنید. نظرات دیگران را در مورد کتری برقی مورد نظر خود بخوانید، تا بتوانید بهترین تصمیم را بگیرید.

شما می‌توانید به انتخاب خودتان، یک کتری برقی‌ را انتخاب کنید که سرعت جوش آوردن آب در آن از بقیه مدل‌ها بالاتر باشد. اما به یاد داشته باشید که در هر صورت، سرعت به جوش آمدن آب در هر مدل کتری برقی‌ای، باید نسبت به مایکروویو و کتری سنتی که روی اجاق گاز قرار می‌گیرد بیشتر باشد.

تنطیمات دمایی کتری برقی

افرادی که عاشق انواع جای هستند و در دم کردن چای تبحر خاصی دارند، علاوه بر سرعت به جوش آمدن آب، دمای آب جوش و دقت کتری برقی نیز فاکتور مهمی به حساب می‌آید. انواع مختلف چای، با دمای مختلفی از آب جوش درست می‌شوند و در آن دمای خاص، عطر و طعم بهتری دارند. به عنوان مثال، ممکن است دمایی که با آن چای هل بسیار خوش طعم و خوش عطر می‌شود، برای درست کردن چای سبز یا چای چینی مناسب نباشد و طعم و عطر جذابی ایجاد نکند.

این مسئله درمورد انواع مختلف قهوه نیز صدق می‌کند. معمولا بهترین دمای آب جوش برای دم کردن قهوه، دمایی است که در آن آب قل قل نکند. ممکن است افرادی که چندان اهل قهوه خوردن نیستند، فرق قهوه دم شده در آب جوش را با قهوه دم شده در آبی که دمای آن کمی از دمای جوش کمتر است متوجه نشوند، اما افرادی که در درست کردن انواع قهوه تبحر خاصی دارند و روی طعم آن حساس هستند، حتما این تفاوت کوچک اما مهم را متوجه خواهند شد.

معمولا انواعی از کتری برقی که ارزانتر هستند، تنظیمات دمایی را به شما ارائه نمی‌دهند. به همین دلیل اگر این ویژگی برای شما مهم است، حتما به دنبال کتری برقی‌ای بگردید که به شما امکان می‌دهد درجه حرارت‌های مختلف را برای به جوش آوردن آب انتخاب کنید. علاوه بر این، قبل از خرید حتما تنظیمات دمایی کتری برقی مورد نظر خود را بررسی کنید تا مطمئن بشوید که دمای دلخواه شما را داشته باشد.