فواید ترشی برای بدن چیست؟

  • کاهش قند خون: مصرف سرکه به‌خصوص سرکه سیب پس از خوردن غذا،  جذب کربوهیدرات‌ها را کند کرده و از افزایش قند خون جلوگیری می‌کند.
  • سلامت دستگاه گوارش: در اثر تخمیر، ویتامین‌های گروه B تولید می‌شوند که بر سلامت دستگاه گوارش بسیار موثر هستند.
  • کاهش ترکیبات ضد تغذیه‌ای: ترشی با کاهش ترکیبات ضد تغذیه‌ای به افزایش جذب مواد معدنی، نرمال شدن سطح اسید معده و باکتری‌های روده، جذب پروتئین و آهن کمک می‌کند و به رشد فلور طبیعی منجر می‌شود.
  • کمک به فرآیند هضم
  •  درمان بیماری‌های قلبی عروقی، چاقی، کلسترول بالا و یبوست
  • کاهش چربی خون
  • پیشگیری از انواع سرطان‌ها

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان

طعم ترشی لیته

با فرا رسیدن روزهای پاییزی، شیشه‌های رنگارنگ ترشی در یخچال‌ها و بالکن‌ها پدیدار می‌شوند. ترشی لیته یکی از خوش‌طعم‌ترین انواع ترشی است که می‌توان آن را با غذاهای بسیاری از جمله کتلت، کوفته، لوبیا پلو سرو کرد. ترشی لیته با ظاهری دلربا و عطر و طعمی وسوسه‌کننده، بدون شک، اشتهای شما برای خوردن غذا را افرایش خواهد داد.


پس تا دیر نشده دست به کار شوید و به تره‌بار بروید تا وسایل لازم برای ترشی را تهیه کنید. درست کردن ترشی لیته بسیار آسان است و به شما توصیه می‌کنیم تا انواع آن را در خانه درست کنید و از طعم و مزه آن لذت ببرید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد