گرچه اختلاف نظرهایی دربارهٔ منشأ دقیق کورن داگ وجود دارد اما حضور این خوردنی در ایالات متحده آمریکا به دههٔ ۱۹۲۰ باز میگردد و در دههٔ ۱۹۴۰ به یکی از خوراکیهای محبوب در سراسر آن کشور بدل شد. کورن داگ معمولاً بهعنوان فست فود یا یکی از خوراکیهایی که در کنار خیابان فروخته میشود عرضه میشود. برخی دست فروشان یا رستورانها کورن داگهای خود را درست پس از سفارش مشتری سرخ کرده و به او تحویل میدهند. این محصول همچنین بهصورت منجمد در تقریباً تمامی سوپرمارکتهای آمریکای شمالی فروخته میشود. کورن داگ را میتوان بهصورت ساده یا همراه با چاشنیهای گوناگونی همچون سس کچاپ، خردل (چاشنی) و مایونز میل نمود.
- 1 فنجان آرد ذرت
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 فنجان شیر کم چرب
- نمک به مقدار لازم
- 1 فنجان آرد گندم
- 4 عدد هات داگ
- 4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1 قاشق غذاخوری روغن
- پنیر چدار ورقه ای، روغن، سس خردل و قرمز به مقدار لازم

قبل
از هرکاری باید با خمیر مایه را آماده کنیم. برای این کار آرد ذرت، آرد،
بیکینگ پودر، تخممرغ، شیر، 1 قاشق غذاخوری روغن را درون یک کاسه ریخته و
شروع به همزدن مواد کنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. سپس آن را درون یک
لیوان بلند و دهان گشاد بریزید.
برای
سرخ کردن سوسیسها روغن را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار دهید.
توجه داشته باشید که قبل از اینکه سرخ کردن سوسیسها را آغاز کنید روغن
باید داغداغ شده باشد.
حالا
هات داگها را به سیخ چوبی کشیده، پنیر ورقهای چدار را دور سوسیس پیچیده و
آن را به مدت ده دقیقه درون یخچال قرار دهید تا پنیر به سوسیس بچسبد.
حالا سوسیسها را از یخچال بیرون آورده و درون لیوان حاوی مایه کرده و سپس درون ماهیتابه پر از روغن کنید تا خوب سرخ شوند.
کورن
داگها باید تا وقتی که کاملا قهوهای رنگ شوند داخل روغن باقی بمانند.
بعد از آنکه سرخ شد آنها را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه
آن خارج شود.