تخم مرغ: ۳ عدد
آرد: ۳ لیوان فرانسوی دستهدار
روغن مایع: یکسوم لیوان فرانسوی دستهدار
شکر: یکپنجم لیوان فرانسوی دستهدار
شیر: دوسوم لیوان فرانسوی دستهدار (یا ماست سفت و بدون آب یک لیوان فرانسوی دستهدار)
زعفران دمکرده غلیظ: یک قاشق غذاخوری
وانیل: یکچهارم قاشق غذاخوری
گلاب: یکچهارم لیوان فرانسوی دستهدار
بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
کپسول کیک یزدی یا کاغذ کیک یزدی
کنجد به مقدار دلخواه
طرز تهیه کیک یزدی با ماست یا بدون ماست (با شیر) بدون فر هم امکانپذیر است. اگر فر یا توستر ندارید از قابلمه برای درست کردن کیکیزدی استفاده کنید و به جای کپسول کاغذی کیکیزدی هم از فنجان استفاده کنید و سهچهارم حجم فنجان را با مایه کیک پر کنید. برای این کار در یک قابلمه به اندازه نصف ارتفاع فنجانها آب بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا آب جوش بیاید. بعد از اینکه آب جوش آمد فنجانها را در قابلمه بچینید.
اجازه دهید فنجانها به مدت ۱۵ دقیقه روی شعله متوسط گاز بمانند (درِ قابلمه را باز بگذارید) سپس بعد از ۱۵ دقیقه زیر اجاق را خاموش کنید و یک پارچه تمیز روی قابلمه قرار دهید. ده دقیقه به همین صورت زمان دهید تا فنجانها داخل قابلمه باشند و به هیچ عنوان پارچه را از درِ قابلمه را برندارید تا پف کیک نخوابد. بعد از ده دقیقه کیک یزدیها آماده هستند. کیک یزدیها را از قابلمه بیرون بیاورید و بگذارید تا خنک شوند.