چگونه یک کورن داگ به سبک آمریکایی ها درست کنیم؟

گرچه اختلاف نظرهایی دربارهٔ منشأ دقیق کورن داگ وجود دارد اما حضور این خوردنی در ایالات متحده آمریکا به دههٔ ۱۹۲۰ باز می‌گردد و در دههٔ ۱۹۴۰ به یکی از خوراکی‌های محبوب در سراسر آن کشور بدل شد. کورن داگ معمولاً به‌عنوان فست فود یا یکی از خوراکی‌هایی که در کنار خیابان فروخته می‌شود عرضه می‌شود. برخی دست فروشان یا رستوران‌ها کورن داگ‌های خود را درست پس از سفارش مشتری سرخ کرده و به او تحویل می‌دهند. این محصول همچنین به‌صورت منجمد در تقریباً تمامی سوپرمارکت‌های آمریکای شمالی فروخته می‌شود. کورن داگ را می‌توان به‌صورت ساده یا همراه با چاشنی‌های گوناگونی همچون سس کچاپ، خردل (چاشنی) و مایونز میل نمود. 

مواد لازم

  • 1 فنجان آرد ذرت
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 فنجان شیر کم چرب
  • نمک به مقدار لازم
  • 1 فنجان آرد گندم
  • 4 عدد هات داگ
  • 4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1 قاشق غذاخوری روغن
  • پنیر چدار ورقه ای، روغن، سس خردل و قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه کورن داگ

دستور العمل‌

  • قبل از هرکاری باید با خمیر مایه را آماده کنیم. برای این کار آرد ذرت، آرد، بیکینگ پودر، تخم‌مرغ، شیر، 1 قاشق غذاخوری روغن را درون یک کاسه ریخته و شروع به هم‌زدن مواد کنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. سپس آن را درون یک لیوان بلند و دهان گشاد بریزید.
  • برای سرخ کردن سوسیس‌ها روغن را درون ماهی‌تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید. توجه داشته باشید که قبل از اینکه سرخ کردن سوسیس‌ها را آغاز کنید روغن باید داغ‌داغ شده باشد.
  • حالا هات داگ‌ها را به سیخ چوبی کشیده، پنیر ورقه‌ای چدار را دور سوسیس پیچیده و آن را به مدت ده دقیقه درون یخچال قرار دهید تا پنیر به سوسیس بچسبد.
  • حالا سوسیس‌ها را از یخچال بیرون آورده و درون لیوان حاوی مایه کرده و سپس درون ماهی‌تابه پر از روغن کنید تا خوب سرخ شوند.
  • کورن داگ‌ها باید تا وقتی که کاملا قهوه‌ای رنگ شوند داخل روغن باقی بمانند. بعد از آنکه سرخ شد آن‌ها را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود.

فواید ترشی برای بدن چیست؟

  • کاهش قند خون: مصرف سرکه به‌خصوص سرکه سیب پس از خوردن غذا،  جذب کربوهیدرات‌ها را کند کرده و از افزایش قند خون جلوگیری می‌کند.
  • سلامت دستگاه گوارش: در اثر تخمیر، ویتامین‌های گروه B تولید می‌شوند که بر سلامت دستگاه گوارش بسیار موثر هستند.
  • کاهش ترکیبات ضد تغذیه‌ای: ترشی با کاهش ترکیبات ضد تغذیه‌ای به افزایش جذب مواد معدنی، نرمال شدن سطح اسید معده و باکتری‌های روده، جذب پروتئین و آهن کمک می‌کند و به رشد فلور طبیعی منجر می‌شود.
  • کمک به فرآیند هضم
  •  درمان بیماری‌های قلبی عروقی، چاقی، کلسترول بالا و یبوست
  • کاهش چربی خون
  • پیشگیری از انواع سرطان‌ها

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان

طعم ترشی لیته

با فرا رسیدن روزهای پاییزی، شیشه‌های رنگارنگ ترشی در یخچال‌ها و بالکن‌ها پدیدار می‌شوند. ترشی لیته یکی از خوش‌طعم‌ترین انواع ترشی است که می‌توان آن را با غذاهای بسیاری از جمله کتلت، کوفته، لوبیا پلو سرو کرد. ترشی لیته با ظاهری دلربا و عطر و طعمی وسوسه‌کننده، بدون شک، اشتهای شما برای خوردن غذا را افرایش خواهد داد.


پس تا دیر نشده دست به کار شوید و به تره‌بار بروید تا وسایل لازم برای ترشی را تهیه کنید. درست کردن ترشی لیته بسیار آسان است و به شما توصیه می‌کنیم تا انواع آن را در خانه درست کنید و از طعم و مزه آن لذت ببرید.

چگونه در 11 مرحله ساده لوبیا پلو درست کنم؟

مواد لازم

  • 4 پیمانه برنج
  • 500 گرم لوبیا سبز خرد شده
  • 300 گرم گوشت گوسفند بدون چربی یا راسته گوساله بدون استخوان
  • 3 قاشق سوپخوری پیاز داغ
  • 1 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی یا 1 پیمانه پوره گوجه فرنگی تازه
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
  • 3 قاشق سوپخوری زعفران دم کرده
  • روغن به مقدار لازم

طرز تهیه لوبیا پلو

دستور العمل‌

  • ابتدا گوشت را خرد کرده و سپس با آب سر بشویید.
  • حالا گوشت را به همراه فلفل و زردچوبه درون قابلمه ریخته و اجازه دهید نیم پز شود.
  • بعد از اینکه گوشت نیم پز شد آن را به همراه پیاز داغ سرخ کنید.
  • بعد از اینکه گوشت نسبتا سرخ شد، پوره گوجه فرنگی و یا رب گوجه را اضافه کرده و اجازه دهید مانند خورشت جابیافتد و آب آن به صورت سس غلیظ شود.
  • در انتها هنگامی که گوشت کاملا پخت، نمک و ادویه دلخواه را اضافه کنید.
  • برنج را طبق معمول آبکش کنید و دو قاشق غذاخوری روغن مایع را با یک لیوان آب مخلوط کرده و روی آبکش برنج بریزید.
  • در یک قابلمه که کمی از گنجایش برنج بزرگتر باشد، یک قاشق روغن ریخته و ته دیگ مورد علاقه خود را بگذارید.
  • مثلا سیب زمینی یا نان لواش برای تهیه یک ته دیگ خوش رنگ و خوشمزه.
  • هر بار که برنج را درون قابلمه برای دم کردن می‌ریزید، مقداری از مایه (گوشت، لوبیا و سس) را به برنج اضافه کرده و اینکار را تا زمانی که برنج و مایه تمام شوند ادامه دهید.
  • طی هر مرحله که مایه را اضافه می‌کنید می‌توانید مقداری دارچین به برنج اضافه کنید.
  • هنگامی که برنج دم کشید می‌توانید چند قاشق برنج را در یک بشقاب ریخته و با زعفران دم کرده مخلوط کنید و به عنوان سرکش بر روی لوبیا پلو بریزید.

طرز تهیه شیرینی زبان به سبک قنادی ها

مواد لازم

  • خمیر هزارلا به میزان لازم
  • 3 قاشق غذاخوری عسل
  • 2 قاشق چایخوری آب ولرم
  • شکر به میزان لازم
  • پودر پسته برای تزیین

طرز تهیه شیرینی زبان

دستور العمل‌

  • روی سطح صاف و تمیز و آرد پاشی شده خمیر هزارلا را اول با حرکات ضربه‌ای کمی باز کنید و سپس وردنه بکشید تا خمیر به ضخامت 0.5 سانتی‌متر دربیاید.
  • بعد از باز کردن خمیر کناره‌های خمیر را جدا کنید. این کار به لایه لایه شدن خمیر هنگام پخت کمک می‌کند.
  • در یک کاسه کوچک عسل و آب ولرم را مخلوط کنید.
  • خمیر را قالب بزنید و با کاتر پیتزا یا چاقو یک برش هم در وسط خمیرهای شیرینی زبان ایجاد کنید.
  • شیرینی‌ها را روی سینی فر که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده‌اید بچینید.
  • با براش روی شیرینی‌ها از ترکیب عسل و آب ولرم بزنید. سپس کمی شکر روی شیرینی‌ها بپاشید.
  • سینی فر را درون فر که با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم شده است برای 7 دقیقه قرار دهید.
  • سپس دمای فر را پایین بیاورید و روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید شیرینی‌ها برای 20 دقیقه دیگر داخل فر بپزند تا روی آن‌ها کاملا قرمز شود.
  • بعد از بیرون آوردن شیرینی‌ها از فر اجازه دهید شیرینی‌ها خنک شوند و روی آن‌ها یکبار دیگر از شهدی که آماده کرده بودید بزنید.
  • شیرینی‌ها را با پودر پسته تزیین کنید. 

کیک یزدی خوشمزه در کمتر 1 ساعت بپزید

مواد لازم

تخم مرغ: ۳ عدد

آرد: ۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار

روغن مایع: یک‌سوم لیوان فرانسوی دسته‌دار

شکر: یک‌پنجم لیوان فرانسوی دسته‌دار

شیر: دوسوم لیوان فرانسوی دسته‌دار (یا ماست سفت و بدون آب یک لیوان فرانسوی دسته‌دار)

زعفران دم‌کرده غلیظ: یک قاشق غذاخوری

وانیل: یک‌چهارم قاشق غذاخوری

گلاب: یک‌چهارم لیوان فرانسوی دسته‌دار

بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری

کپسول کیک یزدی یا کاغذ کیک یزدی

کنجد به مقدار دلخواه

طرز تهیه کیک یزدی


طرز تهیه کیک یزدی بدون فر

طرز تهیه کیک یزدی با ماست یا بدون ماست (با شیر) بدون فر هم امکان‌پذیر است. اگر فر یا توستر ندارید از قابلمه برای درست کردن کیک‌یزدی استفاده کنید و به جای کپسول کاغذی کیک‌یزدی هم از فنجان استفاده کنید و سه‌چهارم حجم فنجان را با مایه کیک پر کنید. برای این کار در یک قابلمه به اندازه نصف ارتفاع فنجان‌ها آب بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا آب جوش بیاید. بعد از اینکه آب جوش آمد فنجان‌ها را در قابلمه بچینید.

اجازه دهید فنجان‌ها به مدت ۱۵ دقیقه روی شعله متوسط گاز بمانند (درِ قابلمه را باز بگذارید) سپس بعد از ۱۵ دقیقه زیر اجاق را خاموش کنید و یک پارچه تمیز روی قابلمه قرار دهید. ده دقیقه به همین صورت زمان دهید تا فنجان‌ها داخل قابلمه باشند و به هیچ عنوان پارچه را از درِ قابلمه را برندارید تا پف کیک نخوابد. بعد از ده دقیقه کیک یزدی‌ها آماده هستند. کیک یزدی‌ها را از قابلمه بیرون بیاورید و بگذارید تا خنک شوند.