طرز تهیه شیرینی زبان به سبک قنادی ها

مواد لازم

  • خمیر هزارلا به میزان لازم
  • 3 قاشق غذاخوری عسل
  • 2 قاشق چایخوری آب ولرم
  • شکر به میزان لازم
  • پودر پسته برای تزیین

طرز تهیه شیرینی زبان

دستور العمل‌

  • روی سطح صاف و تمیز و آرد پاشی شده خمیر هزارلا را اول با حرکات ضربه‌ای کمی باز کنید و سپس وردنه بکشید تا خمیر به ضخامت 0.5 سانتی‌متر دربیاید.
  • بعد از باز کردن خمیر کناره‌های خمیر را جدا کنید. این کار به لایه لایه شدن خمیر هنگام پخت کمک می‌کند.
  • در یک کاسه کوچک عسل و آب ولرم را مخلوط کنید.
  • خمیر را قالب بزنید و با کاتر پیتزا یا چاقو یک برش هم در وسط خمیرهای شیرینی زبان ایجاد کنید.
  • شیرینی‌ها را روی سینی فر که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده‌اید بچینید.
  • با براش روی شیرینی‌ها از ترکیب عسل و آب ولرم بزنید. سپس کمی شکر روی شیرینی‌ها بپاشید.
  • سینی فر را درون فر که با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم شده است برای 7 دقیقه قرار دهید.
  • سپس دمای فر را پایین بیاورید و روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید شیرینی‌ها برای 20 دقیقه دیگر داخل فر بپزند تا روی آن‌ها کاملا قرمز شود.
  • بعد از بیرون آوردن شیرینی‌ها از فر اجازه دهید شیرینی‌ها خنک شوند و روی آن‌ها یکبار دیگر از شهدی که آماده کرده بودید بزنید.
  • شیرینی‌ها را با پودر پسته تزیین کنید. 
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد