روی
سطح صاف و تمیز و آرد پاشی شده خمیر هزارلا را اول با حرکات ضربهای کمی
باز کنید و سپس وردنه بکشید تا خمیر به ضخامت 0.5 سانتیمتر دربیاید.
بعد از باز کردن خمیر کنارههای خمیر را جدا کنید. این کار به لایه لایه شدن خمیر هنگام پخت کمک میکند.
در یک کاسه کوچک عسل و آب ولرم را مخلوط کنید.
خمیر را قالب بزنید و با کاتر پیتزا یا چاقو یک برش هم در وسط خمیرهای شیرینی زبان ایجاد کنید.
شیرینیها را روی سینی فر که کف آن را با کاغذ روغنی پوشاندهاید بچینید.
با براش روی شیرینیها از ترکیب عسل و آب ولرم بزنید. سپس کمی شکر روی شیرینیها بپاشید.
سینی فر را درون فر که با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم شده است برای 7 دقیقه قرار دهید.
سپس
دمای فر را پایین بیاورید و روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه
دهید شیرینیها برای 20 دقیقه دیگر داخل فر بپزند تا روی آنها کاملا قرمز
شود.
بعد از بیرون آوردن شیرینیها از فر اجازه دهید شیرینیها خنک شوند و روی آنها یکبار دیگر از شهدی که آماده کرده بودید بزنید.
شیرینیها را با پودر پسته تزیین کنید.