کاکائو بومی آمریکای جنوبی، و آمریکای مرکزی است و دست کم به درازنای پنج هزار سال در این منطقهها کشت میشدهاست. بجاماندههای شیمیایی که در سفالهای باستانی یافته شده نشان میدهد که مردم بومی منطقه ای که امروز در نزدیکی اکوادور زندگی میکردند، کاکائو را به عنوان خوراک، دارو و نوشیدنی به کار میگرفتند. یافتههای باستانشناسی نشاندهنده کشت و بکارگیری خوراکی از این مایه در هندوراس نزدیک به 1100 سال پیش از میلاد مسیح است. شکلات در آمریکای مرکزی، نوعی کالای لوکس انگاشته میشد و دانههای کاکائو هم به عنوان پول به کار میگرفتند. در گذشته شکلات بیشتر در نوشیدنیهای شکلاتی کاربرد داشتهاست.
خواص شکلات تلخ در لایهبرداری
آیا میدانید که برخی از خواص شکلات تلخ به واسطه داشتن مقدار زیاد کافئین در آن است؟ یکی دیگر از خواص شکلات تلخ که این روزها بیشتر به درد ما میخورد، خواص لایهبرداری آن است. روزانه پوست ما با مواد آلوده و همچنین امواج خورشید در تماس است و این میزان از برخورد آلایندهها با پوست باعث خواهد شد تا لایه از سلولهای فرسوده و مرده روی پوست ما ایجاد شود. برای از بین بردن لایهها نیاز به لایهبرداری دارید.
خواص شکلات تلخ به دلیل داشت کافئین کافی در اینجا خود را نشان میدهد چرا که با مصرف کردن شکلات تلخ سلولهای تازه شروع به رشد خواهند کرد و سلولهای مرده اندک اندک از سطح پوست دفع میشوند. به همین دلیل ساده است که بیشتر کرمهای صورت دارای مقدار زیادی کافئین هستند.
خواص شکلات تلخ برای درخشش پوست
پوست درخشان یکی از آرزوهای هر کسی میتواند باشد. اما درخشش پوست به عوامل گوناگونی بستگی دارد که از جمله آنها میتوانیم به استرس اشاره کنیم. استرس باعث خواهد شد تا واکنشهای رادیکالی روی پوست افزایش پیدا کند. از این رو سلولها تازگی خود را به سرعت از دست خواهند داد. اما در این میان مواردی همانند خواص شکلات تلخ وجود دارد که میتواند درخشش پوست شما را دوباره به خودتان بازگرداند.
خوردن شکلات تلخ به میزان زیادی از استرس شما میکاهد و به این طریق علاوه بر فوایدی که قبلاً برای خواص شکلات تلخ برشمردیم، باعث خواهد شد تا پوست درخشانتری داشته باشید.
پیتزاغذایی است به شکل نان گِرد صافی که در فر پخته میشود و معمولاً روی آن را با سس گوجهفرنگی و پنیر میپوشانند و همچنین مواد دلخواه دیگر، روی نان اضافه میکنند. پنیری که استفاده میشود معمولاً پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا است. همچنین از مواد مختلفی (مانند ژامبون، قارچ، زیتون، پیاز، فلفل سبز، گوجه فرنگی و …) برای تهیه پیتزا استفاده میشود. به یک پیتزای کوچک پیزتا و به کسی که پیتزا میپزد، پیزائولو گفته میشود.
در ایتالیا، پیتزایی که در مکانهای رسمی مانند رستورانها سرو میشود، برش نخورده است و با کارد و چنگال خورده میشود. با اینحال در مکانهای غیررسمیتر، پیتزا برش خورده تحویل داده میشود و با دست خورده میشود.
همانطور که میدانید آماده کردن خمیر کاری نسبتا سخت است و برای مواقعی که زمان کافی در اختیار نداریم نمیتوان خمیر آماده کرد؛ بنابراین برای چنین مواقعی میتوان از انواع خمیر پیتزا آماده استفاده کرد. بعد از قرار دادن نان روی سینی فر، مقداری سس کچاپ یا رب گوجهفرنگی روی آن بریزید و بعد از انجام این کار، موادغذایی دلخواهتان را روی نان بریزید. و در کمترین زمان ممکن پیتزای شما آماده خواهد بود. اما بسیاری این سوال را از خودشان میپرسند که خمیر پیتزا آماده از کجا بخریم؟ من به این سوالات شما پاسخ خواهم داد.
داخل بستهبندی پلاستیکی این محصول چهار قرص نان گنجانده شده است تا بتوانید برای چهار نفر پیتزایی خوشمزه و خاص طبخ کنید. این نانهای دایرهای شکل از آرد گندم تهیه شدهاند و ضخامت مطلوبی دارند. با کمک این نان دیگر نیازی نیست نگران تهیه آرد، درست کردن خمیر و… باشید.
حتما نان نیمه آماده پیتزا «ب.آ» را در سبد خرید خود قرار دهید. داخل بستهبندی پلاستیکی این محصول چهار قرص نان گنجانده شده است تا بتوانید برای چهار نفر پیتزایی خوشمزه و خاص طبخ کنید. نان نیمهآماده، روند پخت پیتزای خانگی را برایتان سریعتر و راحتتر خواهد کرد. بستهبندی منحصربهفرد این محصول مانع نفوذ نور خورشید به داخل آن میشود و درنتیجه از فاسد شدنش جلوگیری میکند.
خمیر داناک یکی از انواع نان پیتزا است که محبوبیت زیادی میان مصرف کنندگان دارد. هر بسته دارای 4 عدد قرص نان گرد است که برای تهیه 4 پیتزای خوشمزه کافیست.
سوسیس نوعی غذای آماده است که از گوشت چرخکرده و گاهی سبزیجات خوراکی به همراه چربی حیوانی، نمک، ادویه و گاهی اوقات گیاهان معطر تهیه میشود. معمولاً روی سوسیسها، نوعی پوشش قرار میگیرد و در قدیم، این پوشش را از روده حیوانات تهیه میکردند. امروزه جنس این رویهها معمولاً از کلاژن یا سلولز یا حتی پلاستیک، میباشد. سوسیسها به دلیل مواد نگهدارنده افزوده شده به آنها، تاریخ مصرف طولانی مدتی دارند.
با اینکه پزشکان همواره توصیه میکنند که سوسیس و کالباس نخورید، ولی این غذا طرفداران بسیارزیادی دارد. در این بخش با متخصص داخلی درباره اینکه سوسیس و کالباس چه موادی دارد ،که سلامتی انسان را تهدید می کند گفتگو کردیم که باهم می خوانیم
دکتر ایرج خسرو نیا،محقق و متخصص داخلی در این خصوص می گوید:نیترات و نیتریت سدیم به عنوان نگهدارنده سوسیس و کالباس اضافه می شوند تا مانع رشد باکتری های خطرناکی مانند کلستریدیوم بوتولینوم شوند.
وی افزود:همچنین این مواد با ترکیب شدن با میوگلوبولین و هموگلوبین گوشت،باعث ایجاد رنگ مطلوب صورتی رنگ در گوشت شده که به آن حالتی جذاب و تازه می بخشد ،اگر چه به طور طبیعی گوشتی با این مدت نگهداری نمی تواند چنین رنگی داشته باشد به علاوه شروع فاسد شدن را در گوشت به تأخیر می اندازد و باعث حفظ عطر و طعم ادویه های آن می شود.
وی هشدار می دهد :نیترات و نیتریت مواد سرطان زایی هستند که وجود آنها در مواد غذایی تهدید کننده سلامت انسان هاست و مطالعات زیادی اثر سرطان زایی ترکیبات حاصل نیترات و نیتریت را در حیوانات آزمایشگاهی و حتی انسان ها به اثبات رسانده است.
به گفته وی،مشتقات مختلفی از این ترکیبات در ماده غذایی با طی هضم و جذب در لوله گوارش ایجاد می شود؛این مشتقات و ترکیبات مختلف آن نیتروزوها هستند که به آسانی شکل گرفته واکثر آنها سرطان زا هستند.خسرو نیا ادامه داد:بسیاری از نیتروز آمین ها اختصاصاً در اندام های خاص در ایجاد تومورهای بدخیم مؤثرند و حتی بسیاری از این ترکیبات از جفت نیز عبور می کنند.مطالعات نشان داده است که احتمال ایجاد تومورهای مغزی در نوزادان مادرانی که طی دوران بارداری هفته ای یک بار یا بیشتر هات داگ مصرف می کردند بیش از دو برابراست.وی گفت:
بر اساس نتایج این مطالعات ،کودکانی که در ماه بیش از 10 ساندویچ کالباس مصرف می کردند ،9برابر بیشتر درمعرض خطر سرطان خون قرار داشتند.
دکتر لیلا آزاد بخت،متخصص تغذیه مرکز تحقیقات غدد درون ریز دانشگاه علوم پزشکی نیز افزود:سوسیس و کالباس ،چربی های اشباع و ترانس بالایی دارد و با جذب روغن طی سرخ کردن ،چربی آن بالاتر می رود.
گروه سولیکو دارای ۱۴ کارخانه و ۲۵ برند مختلف و دارای بیش از ۱۸۰۰ رده محصولی است که بزرگترین آن فراوردههای لبنی کاله میباشد. گروه سولیکو به صورت ۶ سال متوالی به بهعنوان صادرکننده برتر صنعت ایران انتخاب شدهاست. بدون شک گروه سولیکو یکی از بهترین برندهای سوسیس و کالباس در کشور است و صادرات بسیار زیادی به کشورهای عراق، آمریکا، امارات، آلمان و … داشته است.
کارخانه گوشتیران اولین تولید کننده فراورده های گوشتی در کشور است که فعالیت خود را با نام آرزومان در سال ۱۳۰۴ آغاز نمود و با توسعه فعالیت در سال ۱۳۳۷ کارخانه را در محل فعلی کیلومتر ۴ جاده قدیم کرج ایجاد و پس انقلاب نام شرکت و محصولات به گوشتیران تغییر یافت. این برند سوسیس و کالباس نیز به عنوان یکی از باکیفیتترین تولیدکنندگان صنایع غذایی کشور به حساب میآید.
شرکت صنایع غذایی پاک تلیـسه فعالیت خود را با نام تـجاری 202 از سـال 1358 درزمینه تولید فرآورده های گوشتی آغاز کرد. این شرکت با راه اندازی کارخانه جدید خود در سال 1393 با متراژی حدود 30،000 متر مربع در منطقه چهار باغ کرج باهدف تامین کیفیت و نوآوری بیشتر در تولید انواع محصولات پروتئینی در حال حاضر بعنوان یکی از بزرگترین شرکت های فرآورده های گوشتی فعالیت خود را به شکل جدیدی آغاز کرده است. 202 نیز یکی از بهترین مارک سوسیس و کالباس در ایران است.
سابقه شرکت فرآوردههای گوشتی و کنسرو میکائیلیان به عنوان یکی از بنیانگذاران صنعت فرآوردههای گوشتی ایران به سال 1310 شمسی باز میگردد. خانواده ارمنی میکائیلیان که در شهر خارکف اوکراین به کار تولید انواع فرآورده های گوشتی اشتغال داشتند در اوایل قرن حاضر به ایران مهاجرت کرده و تصمیم به ادامه حرفه خانوادگی خود در ایران میگیرند.
مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام با بیش از 37 سال سابقه درخشان در تولید، محصولات گوشتی و پروتئینی در محیطی وسیع با بهره گیری از 1232 نفر پرسنل مجرب، در فضایی مناسب با مساحت 7 هکتار، در کیلومتر 60 جاده شیراز- سپیدان واقع گردیده است. استفاده از ماده اولیه عالی و مرغوب همگام با بهره گیری از ماشین آلات پیشرفته یا تکنولوژی نوین روز جهان این امکان را برای مجموعه، به گونه ای فراهم ساخته تا بتواند تنوع تولیدات خود را ارتقاء بخشد.
خراب بودن دندان، خوردن غذاهایی که دارای ادویه زیاد هستند، مسواک نزدن و … میتواند عواملی باشند که باعث بروز بوی بد دهان شوند. بوی بد دهان بدون شک باعث آزار طرف مقابل شما خواهد شد و مطمئنا موقعیتهایی مانند شرکت در جلسات و یا یک قرار عاشقانه وجود دارند که امکان مسواک کردن دندان را ندارید. پیشنهاد ما به شما برای کوتاه مدت خوشبو کننده دهان است با ما همراه باشید تا بهترین خوشبوکننده را بشناسید.
هیچ کدام از ما علاقه نداریم با فردی هم کلام شویم که بوی دهان وی ما را آزار میدهد اینکه دلیل این بوی بد دهان غذای پر ادویه بوده باشد، پیاز و یا سیر و یا هر چیز دیگری اصلا اهمیت ندارد. اگر قصد دارید در یک گفتگو (جلسه و یا قرار عاشقانه) حاضر شوید باید قبل از هر کاری به ظاهر خود توجه کنید و یکی از مواردی که از نگاه دیگران بسیار مهم است رعایت بهداشت دهان دندان است. در ادامه قصد داریم بهترین خوشبو کننده دهان را به شما معرفی کنیم.
یکی از ساده ترین راهها و البته راهحل موقتی رفع بوی بد دهان، استفاده از خوشبو کنندههای دهان است. خوشبوکننده دهان کامپس در طعمهای مختلف (نعناع، نعناع فلفلی، انگور فرنگی و غیره…..) به بازار عرضه شده است. در این محصول از شیرین کننده مصنوعی آسه سولفام به جای شکر استفاده شده است.
تا علاوه بر بی ضرر بودن برای دندان، برای افراد مبتلا به دیابت نیز قابل مصرف باشد. از این محصول میتوان به صورت روزانه و درهر زمانی استفاده کرد. حجم کوچک و بسته بندی این محصول به گونه ای است که به راحتی میتوان آن را درون کیف و حتی جیب لباس حمل کرد.خوشبو کننده دهان که به جرات میتوان گفت با کیفیتترین و متنوعترین خوشبو کننده در جهان است که طرفداران بسیاری را در سرتاسر دنیا دارد.
قرص خوشبوکنندهی دهان وی وان در طعمهای مختلف، یکی از بهترین انتخابها برای تازهکردن نفس و طعم دهان است. این قرص بوی بد دهان را از بین برده و احساس خنکی و تازگی در دهان ایجاد میکند. استفاده از این قرص جویدنی، نهتنها برای افراد عادی بلکه برای افراد سیگاری نیز بسیار مناسب است.
ماندگاری طعم و رایحهی این قرص بهخصوص بعد از شستوشوی دهان، نسبتا زیاد است. بستهبندی آن کوچک بوده و بهراحتی قابلحمل درون جیب یا کیف است و بهصورت کشویی باز و بسته میشود. از مزایای بسیار مهم این محصول بدون قند بون آن و قابلیت استفاده برای افراد دیابتی و غیردیابتی است.
قرص خوشبو کننده دهان سیم سیم با طعم و عطر میوه ای ماندگار در دهان، مجاری تنفسی شما را خوشبو میکند و به جهت داشتن ترکیبات موثره منتول و ویتامین C در رفع عوارض ناشی از سرماخوردگی نظیر گرفتگی بینی و مجاری تنفسی و التهاب گلو کمک قابل توجهی میکند.
ترکیبات: شکر، گلوکز، ویتامین ث، ماده موثره نعنا (منتول)، اسید سیتریک، صمغ عربی، اسانس میوه ای، استئارات منیزیم، واکس کارنوبا، رنگ مجاز خوراکی. مصرف این فرآورده غذایی برای بزرگسالان و کودکان بالای 5 سال توصیه میشود.
اگر شما هم نمیدانید غذا چی بپزید و مدام درگیر سوال “غذا چی درست کنم” هستید، با گوشت چرخ کرده میتوانید غذاهای متنوعی تهیه کنید.
پس اگر در فریزر گوشت چرخ کرده دارید، دست شما برای انتخاب غذا بازتر است و میتوانید از بین طیف وسیعی از غذاها، غذای مورد علاقه خود را انتخاب کنید. ما سعی کردهایم در این پست، غذاهای رایج و نسبتا راحت با گوشت چرخ کرده را معرفی کنیم.
معرفی 5 غذا با گوشت چرخ کرده در سایت آشپزی یامی شف: لازانیا، شپردز پای، پاستا صدفی با گوشت چرخ کرده، میت لوف گوشت، کباب تابه ای مجلسی، اسپاگتی با گوشت چرخکرده، فلفل دلمه ای شکم پر، همبرگر خانگی، کیک برنج و گوشت ایتالیایی و توپک گوشت گوسفندی!
۱- لازانیا
لازانیا ایتالیایی با چاشنی های لذیذ و سس گوشت، گوجه گیلاسی و فلفل دلمه ای قرمز بسیار خوشمزه و سریع آماده سرو است.
لازانیا نوعی ماکارونی ورقه ای پهن که احتمالا از قدیمی ترین انواع ماکارونی است در یامی شف با آموزش چند مرحله ای این غذای دوست داشتنی ایتالیایی همراه شوید.
اولین دستور پخت این غذا در قرن سیزدهم نوشته شده زمانی که هنوز ایتالیایی ها گوجه فرنگی را نمی شناختند پس در واقع گوجه فرنگی جایی در این دستور پخت نداشت با این حال، بسته به دستورهای مختلف از انواع پنیرها استفاده شده است.
۲- شپردز پای
پای چوپان(shepherds pie)، کیک تهیه شده از گوشت گوسفندی چرخ کرده که با پوره سیب زمینی پوشانده شده است. شپردز پای غذای معروف ایرلندی که در کتاب های قدیمی آشپزی دستور پخت آن با باقی مانده گوشت غذای قبلی تهیه شده است.شپردز پای را برای یک شام لذیذ در کنار خانواده سرو کنید و از این دورهمی لذت ببرید.
۳- پاستا صدفی با گوشت چرخکرده
پاستا صدفی با گوشت چرخکرده آسان،خوشمزه، خامه ای که شامل پاستا صدفی،گوجه فرنگی،گوشت، خامه و پنیر چدار است.اگر تا به حال ماکارونی را همراه با سس روی حرارت گذاشتید متوجه غلظت نشاسته ای آن شده اید، نشاسته فراوان همراه با خامه و پنیر اضافی لذت خوردن این غذا را چند برابر می کند.
پنیر چدار عالیست، اما به هر حال هر پنیری که دوست دارید در این غذا عالی عمل می کند.
۴- میت لوف گوشت
میت لوف یک غذای ایتالیایی است. گوشت چرخ کرده اصلی ترین ماده در تهیه میت لوف است و برخی سبزیجات و سس ها نیز در ترکیب این غذای خوشمزه استفاده می شود. میت لوف از آن غذاهای خوشمزه ای است که همه دوست خواهند داشت و هیچ کس پیشنهاد خوردن آن را رد نمی کند. میت لوف بسیار لذیذ و خوشمزه است و می تواند در مهمانی های غیر رسمی و خانوادگی نیز سرو شود. برای تهیه میت لوف دستور های مختلفی وجود دارد و در ترکیب آن سبزیجات متنوعی استفاده شده و در سس های متنوعی نیز پخته می شود.
۵- کباب تابه ای با پوره گوجه فرنگی
کباب تابه ای شامل گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، ادویه جات که در کره و پوره گوجه فرنگی به مدت ۴۵ دقیقه تفت داده می شود.کباب تابه ای که از قدیم در سفره های ایرانی بوده این غذا را حتما با گوجه فرنگی تهیه کنید تا طعم آن قوی تر گردد سماق و گلپر برای این غذا مناسبند.
منبع: https://bit.ly/30WNmZp