ابتدا گوشت را خرد کرده و سپس با آب سر بشویید.
حالا گوشت را به همراه فلفل و زردچوبه درون قابلمه ریخته و اجازه دهید نیم پز شود.
بعد از اینکه گوشت نیم پز شد آن را به همراه پیاز داغ سرخ کنید.
بعد
از اینکه گوشت نسبتا سرخ شد، پوره گوجه فرنگی و یا رب گوجه را اضافه کرده و
اجازه دهید مانند خورشت جابیافتد و آب آن به صورت سس غلیظ شود.
در انتها هنگامی که گوشت کاملا پخت، نمک و ادویه دلخواه را اضافه کنید.
برنج را طبق معمول آبکش کنید و دو قاشق غذاخوری روغن مایع را با یک لیوان آب مخلوط کرده و روی آبکش برنج بریزید.
در یک قابلمه که کمی از گنجایش برنج بزرگتر باشد، یک قاشق روغن ریخته و ته دیگ مورد علاقه خود را بگذارید.
مثلا سیب زمینی یا نان لواش برای تهیه یک ته دیگ خوش رنگ و خوشمزه.
هر
بار که برنج را درون قابلمه برای دم کردن میریزید، مقداری از مایه (گوشت،
لوبیا و سس) را به برنج اضافه کرده و اینکار را تا زمانی که برنج و مایه
تمام شوند ادامه دهید.
طی هر مرحله که مایه را اضافه میکنید میتوانید مقداری دارچین به برنج اضافه کنید.
هنگامی
که برنج دم کشید میتوانید چند قاشق برنج را در یک بشقاب ریخته و با
زعفران دم کرده مخلوط کنید و به عنوان سرکش بر روی لوبیا پلو بریزید.