چگونه در 11 مرحله ساده لوبیا پلو درست کنم؟

مواد لازم

  • 4 پیمانه برنج
  • 500 گرم لوبیا سبز خرد شده
  • 300 گرم گوشت گوسفند بدون چربی یا راسته گوساله بدون استخوان
  • 3 قاشق سوپخوری پیاز داغ
  • 1 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی یا 1 پیمانه پوره گوجه فرنگی تازه
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
  • 3 قاشق سوپخوری زعفران دم کرده
  • روغن به مقدار لازم

طرز تهیه لوبیا پلو

دستور العمل‌

  • ابتدا گوشت را خرد کرده و سپس با آب سر بشویید.
  • حالا گوشت را به همراه فلفل و زردچوبه درون قابلمه ریخته و اجازه دهید نیم پز شود.
  • بعد از اینکه گوشت نیم پز شد آن را به همراه پیاز داغ سرخ کنید.
  • بعد از اینکه گوشت نسبتا سرخ شد، پوره گوجه فرنگی و یا رب گوجه را اضافه کرده و اجازه دهید مانند خورشت جابیافتد و آب آن به صورت سس غلیظ شود.
  • در انتها هنگامی که گوشت کاملا پخت، نمک و ادویه دلخواه را اضافه کنید.
  • برنج را طبق معمول آبکش کنید و دو قاشق غذاخوری روغن مایع را با یک لیوان آب مخلوط کرده و روی آبکش برنج بریزید.
  • در یک قابلمه که کمی از گنجایش برنج بزرگتر باشد، یک قاشق روغن ریخته و ته دیگ مورد علاقه خود را بگذارید.
  • مثلا سیب زمینی یا نان لواش برای تهیه یک ته دیگ خوش رنگ و خوشمزه.
  • هر بار که برنج را درون قابلمه برای دم کردن می‌ریزید، مقداری از مایه (گوشت، لوبیا و سس) را به برنج اضافه کرده و اینکار را تا زمانی که برنج و مایه تمام شوند ادامه دهید.
  • طی هر مرحله که مایه را اضافه می‌کنید می‌توانید مقداری دارچین به برنج اضافه کنید.
  • هنگامی که برنج دم کشید می‌توانید چند قاشق برنج را در یک بشقاب ریخته و با زعفران دم کرده مخلوط کنید و به عنوان سرکش بر روی لوبیا پلو بریزید.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد