-
چگونه یک کورن داگ به سبک آمریکایی ها درست کنیم؟
دوشنبه 26 آبان 1399 15:46
گرچه اختلاف نظرهایی دربارهٔ منشأ دقیق کورن داگ وجود دارد اما حضور این خوردنی در ایالات متحده آمریکا به دههٔ ۱۹۲۰ باز میگردد و در دههٔ ۱۹۴۰ به یکی از خوراکیهای محبوب در سراسر آن کشور بدل شد. کورن داگ معمولاً بهعنوان فست فود یا یکی از خوراکیهایی که در کنار خیابان فروخته میشود عرضه میشود. برخی دست فروشان یا...
-
فواید ترشی برای بدن چیست؟
دوشنبه 26 آبان 1399 15:29
کاهش قند خون: مصرف سرکه بهخصوص سرکه سیب پس از خوردن غذا، جذب کربوهیدراتها را کند کرده و از افزایش قند خون جلوگیری میکند. سلامت دستگاه گوارش: در اثر تخمیر، ویتامینهای گروه B تولید میشوند که بر سلامت دستگاه گوارش بسیار موثر هستند. کاهش ترکیبات ضد تغذیهای: ترشی با کاهش ترکیبات ضد تغذیهای به افزایش جذب مواد معدنی،...
-
چگونه در 11 مرحله ساده لوبیا پلو درست کنم؟
شنبه 24 آبان 1399 04:43
مواد لازم 4 پیمانه برنج 500 گرم لوبیا سبز خرد شده 300 گرم گوشت گوسفند بدون چربی یا راسته گوساله بدون استخوان 3 قاشق سوپخوری پیاز داغ 1 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی یا 1 پیمانه پوره گوجه فرنگی تازه نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی 3 قاشق سوپخوری زعفران دم کرده روغن به مقدار لازم دستور العمل ابتدا گوشت را خرد کرده و سپس...
-
طرز تهیه شیرینی زبان به سبک قنادی ها
پنجشنبه 22 آبان 1399 14:54
مواد لازم خمیر هزارلا به میزان لازم 3 قاشق غذاخوری عسل 2 قاشق چایخوری آب ولرم شکر به میزان لازم پودر پسته برای تزیین دستور العمل روی سطح صاف و تمیز و آرد پاشی شده خمیر هزارلا را اول با حرکات ضربهای کمی باز کنید و سپس وردنه بکشید تا خمیر به ضخامت 0.5 سانتیمتر دربیاید. بعد از باز کردن خمیر کنارههای خمیر را جدا کنید....
-
کیک یزدی خوشمزه در کمتر 1 ساعت بپزید
چهارشنبه 21 آبان 1399 07:41
مواد لازم تخم مرغ: ۳ عدد آرد: ۳ لیوان فرانسوی دستهدار روغن مایع: یکسوم لیوان فرانسوی دستهدار شکر: یکپنجم لیوان فرانسوی دستهدار شیر: دوسوم لیوان فرانسوی دستهدار (یا ماست سفت و بدون آب یک لیوان فرانسوی دستهدار) زعفران دمکرده غلیظ: یک قاشق غذاخوری وانیل: یکچهارم قاشق غذاخوری گلاب: یکچهارم لیوان فرانسوی دستهدار...
-
طرز تهیه بورک اسفناج به سبک ترکیه ای
سهشنبه 20 آبان 1399 13:05
مواد لازم آرد: ۲ پیمانه تخم مرغ: یک عدد نمک: یک قاشق چای خوری آب: به مقدار لازم مواد لازم میانی برگ اسفناج (تازه): ۳۰۰ گرم پنیر ریکوتا (رنده شده): یک پیمانه روغن زیتون: یک قاشق چای خوری پیازچه تازه (قسمت سبزرنگ): ۴ عدد نمک: به مقدار لازم فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم مواد...
-
بهترین روش برای تهیه عدس پلو با ماهیچه چیست؟
دوشنبه 19 آبان 1399 10:35
مواد لازم برای تهیه عدس پلو با ماهیچه گوشت گوسفندی از قسمت های چرب مثل سردست یا قسمتی از دنده ها به همراه ماهیچه (گوشت بدون استخوان ٧٠٠ - ٥٠٠ گرم و گوشت با استخوان یک کیلو) برنج دو و نیم پیمانه عدس دو و نیم پیمانه پیاز برای پختن گوشت ١ عدد بزرگ پیاز داغ ریز سرخ شده در صورت تمایل نمک فلفل ادویه به میزان لازم طرز تهیه...
-
2 غذای فوق العاده که می توانید با بادمجان همین امشب تهیه کنید
شنبه 17 آبان 1399 16:07
کشک بادمجان، خورشت بادمجان و بادمجان شکم پر سه عنوان برای محبوبترین غذاهای ایرانی است که پایه و اساس آنها بادمجان هست. اما غذاهایی که با بادمجان میتوان تهیه کرد به این موارد ختم نمیشود، در این مقاله قصد داریم به معرفی بهترین غذا با بادمجان بپردازیم و لیستی از آنها را به شما ارایه کنیم. با سایت آشپزی فودوتو همراه...
-
طرز تهیه خورشت کرفس با لوبیا
پنجشنبه 15 آبان 1399 14:07
مواد لازم برای خورشت کرفس با لوبیا یک دسته کامل کرفس یک قاشق غذاخوری سبزی قورمه سرخ شده ۲۰۰ گرم جعفری یک قاشق غذاخوری نعنای خشک ۴۰۰ گرم گوشت خورشتی نصف پیمانه لوبیا چیتی ۳ عدد پیاز پوست کنده و نگینی خردشده ۲ قاشق غذاخوری رب انار یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه گوشت به مقدار لازم روغن به مقدار...
-
چگونه نان شیرمال ترکی تهیه کنیم؟
چهارشنبه 14 آبان 1399 16:47
نان به عنوان یکی از اصلی ترین گزینه در زنجیره غذایی است و انواع مختلفی دارد، یکی از پرطرفدارترین نان ها در دنیا نان شیرمال است که مانند نان فطیر پخته می شود نان شیرمال طرز پخت های مختلفی دارد. مواد لازم آرد : 6 فنجان روغن : دو سوم فنجان زرده تخم مرغ : دو عدد شیر : یک فنجان شکر : دو سوم فنجان خمیر مایه تازه : یک قاشق...
-
انواع کباب ایرانی را بشناسید
چهارشنبه 16 مهر 1399 07:06
کَباب یکی از معروفترین و محبوبترین غذاهای مورد علاقه مردم خاورمیانه، بهخصوص ایران و قفقاز است. در تهیه و پخت بیشتر کبابها از گوشت قرمز بریده یا چرخ شده بره، گوسفند، گاو یا گوساله استفاده میشود. همچنین در مراحل تهیه اکثر کبابها از پیاز و ادویهجات استفاده زیادی میشود. نوعی از آنچه در ایران با نام کباب چنجه نامیده...
-
فست فود ها را باید از رژیم خود حذف کنید!
سهشنبه 15 مهر 1399 19:11
در رابطه با ناسالم بودن فستفودها و «غذاهای فوری» که بیرون از خانه خورده میشود، زیاد صحبت شده است. از طرفی افراد زیادی به دلیل حجم کار، تنهایی، قیمت غذاها یا کمحوصلگی در آشپزی، در هفته چندین وعده غذایی را به ساندویچهای سوسیس و کالباس، پیتزا، غذاهای سوخاری و یا همبرگرهای پُرپنیر اختصاص میدهند و حتی در حالی که ممکن...
-
3 غذای گیلکی که باید بشناسید
یکشنبه 13 مهر 1399 04:40
یکی از نکات جالب و بسیار مهم در آشپزی ایرانی این است که ارتباط تنگاتنگی با طب سنتی دارد. ایرانیها در طبخ غذا به نکات متعددی در خصوص سلامتی جسم و جان توجه دارند. غذای ایرانی با آگاهی کامل از مزاج انسان تکامل یافته و شاید به همین دلیل است که بزرگی میگوید: هر خوراکی به مقدار کم دارو است، به اندازهاش غذا و زیادش سم...
-
این 3 غذا را در ترکیه امتحان کنید
یکشنبه 13 مهر 1399 04:31
غذاهای ترکیهای عمدتا میراث آشپزی عثمانی است، که در واقع تلفیقی از غذاهای آسیای میانه، خاورمیانه، کشورهای حوزه دریای مدیترانه، اروپای شرقی و بالکان توصیف کرد. غذای ترکیه ای به نوبه خود بر سایر غذاهای کشورهای همسایه، از جمله غذاهای جنوب شرقی اروپا (بالکان)، اروپای مرکزی و اروپای غربی تاثیر گذاشته است. ترکها با...
-
انواع شیرینی های عید
شنبه 12 مهر 1399 04:49
شیرینی به ماده غذایی اطلاق میگردد که ماده اصلی آن شکر یا پودر قند یا قندهای مصنوعی باشد و در تعریف آنقدر گسترده است که شکلاتها را هم در بر میگیرد. در اغلب شیرینیها، آرد و تخممرغ ماده اصلی دیگری علاوه بر مادهٔ شیرینکننده بهشمار میآیند. انواع شیرینی های عید در ادامه انواع شیرینی های عید را به شما معرفی می کنیم....
-
تمام آن چیزی که باید در مورد افطاری بدانید
شنبه 12 مهر 1399 04:39
افطار یا روزهگُشا به وعده شامگاهی مسلمانان که در ماه رمضان و در پی گفتن اذان صرف میشود گفته میشود. افطار به معنای گشادن روزه نیز است و معادل فارسی آن روزهگشا میباشد. گاهی اوقات مسلمانان عمل افطار را به صورت دستهجمعی انجام میدهند. افطار بلافاصله پس از اذان مغرب انجام میشود و در آن معمولاً از خرما برای بازکردن...
-
همه چیز درباره دسر و به وجود آمدن آن
جمعه 11 مهر 1399 10:14
دسر که در فرهنگهای آشپزی کشورهای سراسر جهان که معمولاً در پایان یک وعدهٔ غذایی مصرف میشود- بهطور معمول جزو مواد غذایی شیرین میباشد. واژهٔ دسر از واژه فرانسوی کهن " desservir " به معنی جمع کردن روی میز گرفته شدهاست. دسرهای مشترک غربی عبارت ان از: " کیک، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، فالوده، پودینگ، ماست،...
-
چگونه ساندویچ وارد غذاهای اروپایی ها و آمریکایی ها شد؟
جمعه 11 مهر 1399 09:55
ساندویچ (به انگلیسی: sandwich) نوعی غذاست که شکل ساده آن از سبزیجات، برشهای گوشت، پنیر یا سایر مواد غذایی در لابلای دو برش نان، تهیه میشود. این نوع خوراک، در قرن ۱۸ میلادی به خاطر «جان مونتاگو، ارل چهارم ساندویچ»، به این نام درآمد. برای مونتاگو در هنگام قمار برشهای نان و گوشت آورده میشد تا او ضمن قمار بازی کردن...
-
برای تهیه خورشت اصیل ایرانی به چه نکاتی توجه کنیم؟
پنجشنبه 10 مهر 1399 03:12
انواع خورشت ایرانی به همراه کته وچلو سرو می شود وتنوع خورش ها وپخت آنها با سبزیجات،حبوبات ومیوه ها باعث شده است یکی از غذاهای محبوب ایرانیان باشد.هر ایرانی دو سه بار در هفته نوعی خورشت اصیل ایرانی را در برنامه غذایی خود می گنجاند. انواع خورشت به خاطر استفاده از انواع مختلف سبزیجات ومیوه ها در تمام فصول سال به عنوان یک...
-
چگونه شیرینی گوش فیل درست کنم؟
شنبه 29 شهریور 1399 08:11
گوش فیل یکی از انواع شیرینیهای سنتی افغانستان است و در ایران هم از این نوع شیرینی تهیه میکنند که مواد آن را زرده تخم مرغ، شیر یا ماست، روغن و خمیرمایه بیکینگ پودر تشکیل میدهند. زمان آماده سازی 3 ساعت زمان پخت 20 دقیقه زمان کل 3 ساعت 20 دقیقه مواد لازم 3 عدد تخم مرغ ½ لیوان شیر یا ماست 5 قاشق غذاخوری روغن یا کره 1...
-
بهترین شیرینی کشمشی را اینگونه درست کنید
شنبه 29 شهریور 1399 08:02
شیرینی کشمشی یکی از پرطرفدارترین شیرینیهای ایران است، که با مواد ساده و در دسترس پخته میشود. این شیرینی بافتی لطیف و ترد داردو اندازهگیری درست مواد اولیه آن مهم است. زمان آماده سازی 20 دقیقه زمان پخت 15 دقیقه زمان کل 35 دقیقه طرز تهیه شیرینی کشمشی مواد لازم 2 عدد تخم مرغ 200 گرم پودر قند 100 گرم روغن جامد 10 گرم...
-
چگونه شیرینی بامیه ترکی درست کنم؟
چهارشنبه 26 شهریور 1399 12:08
بامیه یکی از شیرینیهای ایرانی است. همچنین در بسیاری از کشورها به عنوان تولومبا (ترکی استانبولی: tulumba) نیز شناخته میشود چون این دسر در غذاهای سرزمین شام از امپراتوری عثمانی سرچشمه گرفته است و هنوز هم در مناطق امپراتوری سابق باقی مانده است. این شیرینی یک خمیر سرخ شده در شربت است و اغلب با زولبیا جفت میگردد....
-
طرز تهیه سوسیس بندری اصل
چهارشنبه 26 شهریور 1399 11:39
سوسیس بندری یا بندری یکی از غذاهای ایرانی است که متعلق به مناطق جنوبی میباشد. بندری غذایی نیمهفوری محسوب میشود. مواد تشکیلدهنده این غذا شامل سوسیس، پیاز، رب گوجهفرنگی، نمک، فلفل سیاه و ادویهجات مانند ادویه کاری میباشد. سوسیس بندری باید تند و داغ سرو شود. این غذا معمولاً با نان ساندویچی، سس تند و سالاد سرو...
-
طرز تهیه سوسیس بندری اصل
چهارشنبه 26 شهریور 1399 11:39
سوسیس بندری یا بندری یکی از غذاهای ایرانی است که متعلق به مناطق جنوبی میباشد. بندری غذایی نیمهفوری محسوب میشود. مواد تشکیلدهنده این غذا شامل سوسیس، پیاز، رب گوجهفرنگی، نمک، فلفل سیاه و ادویهجات مانند ادویه کاری میباشد. سوسیس بندری باید تند و داغ سرو شود. این غذا معمولاً با نان ساندویچی، سس تند و سالاد سرو...
-
پنیر چدار را می شناسید؟
دوشنبه 24 شهریور 1399 04:29
پنیر چدار (به انگلیسی: Cheddar cheese ) نام نوعی پنیر سفت، صاف و زرد یا نارنجی رنگ انگلیسی است که از شیر گاو تهیه شده و مورد پسندترین نوع پنیر در پادشاهی متحده میباشد. این پنیر نخستین بار در دهکدهٔ چدار واقع در سامرست انگلستان تولید شده و نام خود را از این دهکده گرفته است. پنیرهای چداری که امروزه تولید می شوند، با...
-
بهترین سالاد ماکارونی عمرتان را درست کنید
دوشنبه 24 شهریور 1399 04:21
در بیش از دو هزار سال پیش، ایرانیها بر روی سبزیجات روغن و سرکه میریختند و آن را میل میکردند، از طریق جنگهای ایران و روم این رسم به اروپا رفته و در آنجا دچار تحولاتی شد. در آغاز قرن بیستم و دنیای صنعتی و روند مصرف غذاهای آماده، سالاد نیز به همین ترتیب وارد سبد غذایی گردید، هرچند در ابتدا این امر در آمریکا آغاز شد...
-
چگونه شله زرد درست کنم؟
یکشنبه 23 شهریور 1399 15:33
شله زردحاوی انواع ویتامینهای A, C, D، گروه ویتامینهای B مانند B1, B2, B6، پروتئین، کربوهیدرات، فیبر، آنتیاکسیدان، کلسیم، آهن، اسید فولیک، سلنیوم، منیزیم، پتاسیم و فسفر است. این دسر معده و قلب را تقویت و دردهای روماتیسمی را برطرف میکند؛ شله زرد خاصیت آنتیبیوتیکی دارد و عفونت بدن را از بین میبرد. این دسر نشاط آور...
-
دستور تهیه حلوا مخصوص مراسم عزاداری
یکشنبه 23 شهریور 1399 15:19
همانطور که میدانید حلوا از آرد گندم تهیه میشود. گندم نیز از دیرباز با آیینهای سوگواری و غلبه روح بر پَلشتی مرگ در ارتباط بودهاست. در آیینهای سوگواری بینالنهرینی و زرتشتی، نان جز چیزهایی است که به مردگان تقدیم میشد. نانی که از گندم پخته میشود. وجود روغن در پخت حلوا، ضمن آنکه دو جهان گیاهی و حیوانی را به هم...
-
تفاوت آشپزی ایرانی از گذشته تاکنون
شنبه 22 شهریور 1399 05:31
آشپزی به معنای یک هنر ظریف، به معنای شیوه پخت و پزی که فرانسویان آن را «آشپزی عالی» مینامند، در بیشتر جوامع نخست در دربار پادشاهان و خانههای اشراف پرورانده شده و سپس در لایههای پایینتر جامعه گسترش یافته است. در عصر ما رستورانها و هتلهای بزرگ و گران جای آن دربارها و خانهها را گرفتهاند؛ ولی گسترش آشپزی عالی در...
-
چگونه در خانه یک پیتزا رستورانی درست کنیم؟
شنبه 22 شهریور 1399 05:03
پیتزا غذایی است به شکل نان گِرد صافی که در فر پخته میشود و معمولاً روی آن را با سس گوجهفرنگی و پنیر میپوشانند و همچنین مواد دلخواه دیگر، روی نان اضافه میکنند. پنیری که استفاده میشود معمولاً پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا است. همچنین از مواد مختلفی (مانند ژامبون، قارچ، زیتون، پیاز، فلفل سبز، گوجه فرنگی و …) برای تهیه...