. آمادهسازی لوبیا: لوبیا چیتی را از یک شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود. سپس لوبیا چیتی را آبکش کنید و در یک قابلمه با آب تازه بپزید.
۲. آمادهسازی گوشت: قابلمه را روی شعله متوسط گاز قرار دهید و کمی روغن در آن بریزید تا داغ شود. سپس پیازهای نگینی خردشده را در روغن بریزید و تفت دهید تا بافت آنها نرم و رنگ آنها عسلی شود. سپس زردچوبه را به پیازها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بوی خامی زردچوبه از بین برود.
۳. گوشت خورشتی را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس ادویه گوشت و فلفل را به گوشت بیفزایید و تفت دهید.
۴. در قابلمه آب بریزید تا روی گوشت را بپوشاند. شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید تا گوشت بپزد.
۵. آمادهسازی کرفس و سبزی: برگ کرفس خردشده و جعفری تازه را با کمی روغن تفت دهید و سپس سبزی قورمه را به آن اضافه کنید. در انتها نعنای خشک را در ماهیتابه بریزید و پس از چندثانیه شعله گاز را خاموش کنید تا نعنا نسوزد.
۶. پس از پخت گوشت، کرفس و سبزیجات سرخ شده را در آن بریزید.
۷. رب انار و رب گوجه فرنگی را با کمی روغن در یک ماهیتابه جداگانه تفت دهید و همراه با لوبیای پخته آبکش کرده در قابلمه خورشت بریزید. خورشت را مزه کنید و به اندازه کافی در آن نمک بریزید. سپس اجازه دهید تا خورشت برای چند دقیقه جا بیفتد.
۸. خورشت کرفس را با برنج زعفرانی سرو کنید.