طرز تهیه خورشت کرفس با لوبیا

مواد لازم برای خورشت کرفس با لوبیا

  • یک دسته کامل کرفس
  • یک قاشق غذاخوری سبزی قورمه سرخ شده
  • ۲۰۰ گرم جعفری
  • یک قاشق غذاخوری نعنای خشک
  • ۴۰۰ گرم گوشت خورشتی
  • نصف پیمانه لوبیا چیتی
  • ۳ عدد پیاز پوست کنده و نگینی خردشده
  • ۲ قاشق غذاخوری رب انار
  • یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه گوشت به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت کرفس

. آماده‌سازی لوبیا: لوبیا چیتی را از یک شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود. سپس  لوبیا چیتی را آبکش کنید و در یک قابلمه با آب تازه بپزید.

۲. آماده‌سازی گوشت: قابلمه را روی شعله متوسط گاز قرار دهید و کمی روغن در آن بریزید تا داغ شود. سپس پیازهای نگینی خردشده را در روغن بریزید و تفت دهید تا بافت آن‌ها نرم و رنگ آن‌ها عسلی شود. سپس زردچوبه را به پیازها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بوی خامی زردچوبه از بین برود.

۳. گوشت خورشتی را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس ادویه گوشت و فلفل را به گوشت بیفزایید و تفت دهید.

۴. در قابلمه آب بریزید تا روی گوشت را بپوشاند. شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید تا گوشت بپزد.

۵. آماده‌سازی کرفس و سبزی: برگ کرفس خردشده و جعفری تازه را با کمی روغن تفت دهید و سپس سبزی قورمه را به آن اضافه کنید. در انتها نعنای خشک را در ماهیتابه بریزید و پس از چندثانیه شعله گاز را خاموش کنید تا نعنا نسوزد.

۶. پس از پخت گوشت، کرفس و سبزیجات سرخ شده را در آن بریزید.

۷. رب انار و رب گوجه فرنگی را با کمی روغن در یک ماهیتابه جداگانه تفت دهید و همراه با لوبیای پخته آبکش کرده در قابلمه خورشت بریزید. خورشت را مزه کنید و به اندازه کافی در آن نمک بریزید. سپس اجازه دهید تا خورشت برای چند دقیقه جا بیفتد.

۸. خورشت کرفس را با برنج زعفرانی سرو کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد