آیا میتوان در دستور پخت پنکیک شیر را با آب جایگزین کرد؟ بله، شما میتوانید به جای شیر از آب استفاده کنید ولی تغییراتی در بافت و طعم پنکیک به وجود خواهد آمد. پنکیکهایی که با شیر پخته میشوند نرم و حجیمتر هستند. اگر دوست داشته باشید میتوانید به ازای هر فنجان آبی که در دستور پخت پنکیک استفاده میکنید یک قاشق غذاخوری کره اضافه کنید تا بافت پنکیک خیلی خشک نشود. برای بهتر کردن طعم پنکیک هم میتوانید از تکههای شکلات، انواع توت و وانیل استفاده کنید.
آرد: یک پیمانه
شیر: یک پیمانه
کره: 30 گرم
شکر: یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ: یک عدد
بیکینگپودر: یک قاشق مرباخوری
نمک: به مقدار بسیار کم
1. آرد، نمک، شکر و بیکینگ پودر را در یک ظرف با هم مخلوط کنید.
2. در یک ظرف جداگانه، تخم مرغ را بریزید و هم بزنید تا زرده و سفیده یکدست شود. سپس شیر و کره ذوبشده را اضافه کنید.
3. سپس تخم مرغ و شیر و کره ترکیب شده را به آرد اضافه کنید و هم بزنید.
4. ماهیتابهای را روی شعله قرار دهید و وقتی داغ شد، با استفاده از یک قلمو، کف ماهیتابه را چرب کنید.
5. با ملاقه هر میزان از مایه را که فکر میکنید لازم است، در یک نقطه کف تابه بریزید تا به شکل یک دایره دربیاید. با توجه به حجم ماهیتابه، این کار را تکرار کنید. مواظب باشید که مایه هر دایره با هم ترکیب نشود و یک فاصلهای را مدنظر قرار دهید.
6. دو تا سه دقیقه صبر کنید و وقتی حبابهایی روی پنکیک مشاهده کردید آن را برگردانید. مراقب باشید که پنکیک زیاد سرخ نشود زیرا لطافتش را از دست میدهد و خشک میشود.
7. پنکیک شما آماده است و میتوانید با خامه سفید یا خامه شکلاتی و انواع میوهها روی آن را تزیین کنید.