آش دوغ اردبیلی را اینگونه بپزید

آش دوغ یکی از خوراک‌های سنتی استان اردبیل است. همچنین در برخی مناطق مانند کردستان، کرمانشاه، اصفهان، کاشان، استان فارس، همدان، چهارمحال وبختیاری، قزوین و تالش نیز آش دوغ پخته می‌شود. این آش با حبوباتی همچون نخود و لوبیا، سبزی‌ها، تره و گشنیز و انواع سبزی‌های کوهی و محلی پخته شده و در نهایت از دوغ برای مزه‌دار کردن آن استفاده می‌شود. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه آش دوغ را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه آش دوغ اردبیلی

مواد لازم

  • 300 گرم گوشت چرخ کرده
  • 1 عدد پیاز
  • ½ لیوان برنج
  • ½ لیوان آرد برنج
  • 4 کیلوگرم دوغ
  • روغن، نمک و فلفل به مقدار لازم
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق غذاخوری پیاز داغ
  • 1 کیلوگرم سبزی (تره، گشنیز و سیر)

دستور العمل‌

  • گوشت را با نمک، فلفل و پیاز رنده شده و آب گرفته شده مخلوط کنید و به شکل قلقلی درآورید؛ سپس در کمی روغن تفت دهید.
  • دوغ را با آرد برنج، برنج و تخم مرغ مخلوط کنید و روی اجاق بگذارید و مرتب هم بزنید تا نبرد.
  • وقتی مخلوط جوش آمد سبزی، پیاز داغ و کوفته ریزه را همراه فلفل فراوان اضافه کرده و صبر کنید تا آش جابیافتد.
  • می‌توانید روی آن را با فلفل و روغن و پیاز داغ تزئین کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد