پوره سیبزمینی غذایی است که از پوره کردن سیبزمینی پخته شده درست میشود. دستور پخت این غذا تا قبل از ۱۷۴۷ وجود نداشت و اولین بار در کتاب هنر آشپزی از هانا گلس دیده شد.پودر پوره سیبزمینی و فریز شدهٔ آن نیز در بازار موجود است. اما ما قصد داریم طرز تهیه پوره سیب زمینی با شیر را به شما آموزش دهیم.
طرز تهیه پوره سیب زمینی ساده
مواد لازم
3 عدد سیب زمینی
کره به مقدار لازم
1 پیمانه شیر
نمک و فلفل و ادویه
دستور العمل
سیب زمینیها را با کمی آب بپزید و بعد از پختن پوست آنها را جدا کنید.
سیب زمینی را با پوره ساز پوره کنید.
کره آب شده را به پوره سیب زمینی اضافه کنید و هم بزنید تا به طور کامل به خورد سیب زمینی برود. مقدار کرهای که به سیب زمینی اضافه میکنید بر اساس ذائقه شما میتواند کم و زیاد شود.
در این مرحله نمک و فلفل و ادویههای دلخواه خود را اضافه کنید و مخلوط کنید.
در مرحله آخر شیر گرم را کم کم به پوره اضافه کنید، چون به خاطر نوع سیب زمینی مقدار شیری که لازم است به آن اضافه کنید کم و زیاد میشود.
بعد از اینکه بافت پوره نرم و کرمی شد میتوانید آن را با تکهای کره و جعفری خرد شده تازه تزیین کنید.